Logisch nieuws

 • Gestandaardiseerde hal met terugkoopgarantie

  Gestandaardiseerde hal met terugkoopgarantie

  Van den Brink Staalbouw biedt sinds mei demontabele hoofddraagconstructies met terugkoopgarantie aan binnen het marktsegment van logistieke centra. Na gedane zaken neemt de staalbouwer de drager weer terug, indien men dat wenst. Logistaal kent een hoge mate van procesbeheersing. Achter het business-model schuilen harde en zachte waarden.

  29 augustus 2017
 • Websuper Picnic bouwt nieuw dc in Utrecht

  Websuper Picnic bouwt nieuw dc in Utrecht

  Online supermarkt Picnic bouwt een nieuw, duurzaam distributiecentrum van 35.000 vierkante meter in Utrecht Lage Weide, met op het dak een recordhoeveelheid zonnepanelen. Het nieuwe distributiecentrum biedt werk aan 500 tot 1000 mensen en is nodig vanwege de snelle groei van de websuper.

  23 augustus 2017
 • Primeur met eerste volledig circulaire bedrijfshal!

  Primeur met eerste volledig circulaire bedrijfshal!

  In opdracht van Nexteria (http://www.nexteria.nl/) en samen met diverse bouwpartners, heeft Circulairstaal haar eerste volledig circulaire bedrijfshal gemonteerd. De bedrijfshal wordt gebruikt als bedrijfsverzamelgebouw. Met de ontwikkeling en bouw hiervan wordt aangetoond dat circulair bouwen en het duurzaam (energieneutraal) gebruiken van de bedrijfsruimte, technisch, organisatorisch en financieel mogelijk is.

  12 juni 2018
 • Beleggen in distributiecentra steeds speculatiever

  Beleggen in distributiecentra steeds speculatiever

  Beleggingen in distributiecentra dreigen speculatiever te worden, waarschuwt het Finanancieele Dagblad, op basis van cijfers van vastgoedadviseur JLL.

  01 augustus 2017
 • Marktintroductie LOGISTAAL

  Marktintroductie LOGISTAAL

  LOGISTAAL is een nieuw concept voor draagconstructies in logistiek vastgoed. De draagconstructies zijn circulair ontworpen, geschikt voor hergebruik en uiterst scherp geprijsd.

  16 mei 2017
 • Circulariteit op komst in logistiek vastgoed

  Circulariteit op komst in logistiek vastgoed

  De komende Summit Logistieke Hotspots zal garant staan voor flink wat discussies over de laatste ontwikkelingen binnen de logistieke hotspots en de logistiek vastgoedmarkt. Bart Kuipers (Erasmus Universiteit) en Prof. L├│ri Tavasszy (TU Delft) nemen alvast een voorschotje op de summit 16 mei aanstaande in Dordrecht die in het teken staat van de invloed van circulaire economie en digitalisering op logistiek vastgoed.

  14 april 2017
 • Mega distributiecentrum in Nieuwegein

  Mega distributiecentrum in Nieuwegein

  Bedrijvenpark Het Klooster krijgt een mega-distributiecentrum voor computerproducten. Het gebouw beslaat grofweg een tiende van het nieuwe ondernemerspark aan de A27.

  31 maart 2017
 • Mediq komt naar Bleiswijk

  Mediq komt naar Bleiswijk

  Mediq, leverancier van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen, is gestart met de bouw van een technologisch hoogwaardig distributiecentrum in Bleiswijk. Het gebouw krijgt een oppervlakte van 20.000 vierkante meter en zal het complete Mediq-assortiment van ruim 20.000 artikelen huisvesten. Het wordt in het vierde kwartaal van 2017 opgeleverd.

  21 maart 2017

Overtuigd? Neem nu contact met ons op.

Direct contact met Circulairstaal®? Neem contact op via Whatsapp.