Welkom bij LOGISTAAL. Wij kopen en verkopen circulaire draagconstructies voor logistiek vastgoed. Het stalen casco is geschikt voor het aanbrengen van o.a. sprinklervoorzieningen, borstweringen, dak- en gevelbeplatingen, ramen, deuren en docks.

LOGISTAAL

LOGISTAAL is een staalconcept van Van den Brink Staalbouw uit Barneveld, één van de grotere Nederlandse staalbouwers. Van den Brink Staalbouw legt met LOGISTAAL het fundament voor verduurzaming van grondstofgebruik en de toekomst van een staalconstructiebedrijf.

Nadenken over toekomst

Grondstoffen worden steeds schaarser. De markt vraagt steeds meer naar hergebruik van materialen. Niet down-cyclen, maar up-cyclen. Staal is bij uitstek hiervoor geschikt. Niet alleen nadenken hoe je een staalconstructie monteert, maar nu al nadenken over hoe je deze weer demonteert (Design for Disassembly). Om vervolgens ook toekomstige herbestemmingen te definiëren, aangepaste eigendomsmodellen op te stellen, samenwerkingsverbanden, financieringsvormen of terugkoopgaranties aan te bieden, etc.

Meer informatie?

De basis van het concept is standaardisatie en uitwisselbaarheid. Dit aangevuld met de mogelijkheden voor demontage en terugkoop, maakt LOGISTAAL uniek in vele opzichten.
Meer informatie, neem dan contact op met Van den Brink Staalbouw, telefoonnummer +31(0)342- 401 155.

Overtuigd? Neem nu contact met ons op.

Direct contact met Circulairstaal®? Neem contact op via Whatsapp.